“Rock chick” dink ons suig piel

In Briewe deur griffin

ek dink julle website suck en gooi afrikaners se naam weg.  ek is 'n rock chick,  gaan oppikoppi toe en geniet dit om hard en lank te party, maar julle heeltemal OORDOENery met "fok" dit, fok dat is stupid en moerse lame en rerig nie snaaks nie.  Ek dink julle moet 'n sin vir humor gaan soek wat actuallu snaaks is, veral met die dat julle 'n website het.  ek's betrokke by baie rockshows en al die mense hier om my stem saam dat julle suck.  kry asb 'n lewe outjies, hoe oud is julle?  dis net common, man

stef.


Ek wonder by watter sogenaamde rock shows jy betrokke is. Ek weet dis nie Oppikoppi of Ramfest nie, want hulle score altyd vir ons tickets. Hmmm.. wat bly oor?

Fokol noemenswaardig, sou ek sê. Tensy jy kerk kampe dalk verwar met rock show.

PS: Werk so bietjie aan jou punctuation. Jy klink soos 'n uitasem hond wat al in die rondte om mense se voete hardloop.

Hierdie post is 704 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,144,885 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffin“Rock chick” dink ons suig piel