Die Wedding DJ’s score persentjies by Die Antwoord

In Die Antwoord deur griffin

Check hoe spiff is hierie. Ons tjommies Ninja en Yo-Landi Vi$$er was tot onlangs toe poes arm gewees. Hulle het net verlede jaar nog met groot ogies deur die vensters by die winkels geloer vir hierdie spiff hempies wat hulle baie graag vir Die Wedding DJ’s wou koop.

Nou het hulle uiteindelik zak en kon die hempies bekostig. Die Wedding DJs moes self vir hulle roomys betaal het want Die Antwoord is nog nie SO fokken ryk nie. Check die detail op die tweede foto. Dis fokken mooi. Bitches en karre, my larneys. Bitches en karre. Ek pik sommer ‘n traan.

wedding1

wedding2

Hierdie post is 117 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,144,392 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie Wedding DJ’s score persentjies by Die Antwoord