Watkykjy Potkak Podcast #1

In Pot Kak Podcasts deur griffin19 Eiertjies

Soos wat ons deur die 6 jaar backlog krap en Watkykjy van agter af doen tot agter die eiers om alles op datum te bring, kom ons op ou stront af wat ons weer wil revive. Vat nou maar die simpel recordings en podcasts. "Nou daar is nou vir jou 'n piele idee" het griff en chopper so week of wat terug gedink. Chopper het van Kaapstad af gevlieg Joburg toe en by griff se spot ingewals met die idee dat ons 'n podcast gaan gooi. Daar was net een probleem – Chopper het dit goed gedink om vir griff 'n bottel Klipdrift Premium saam te sleep. Kak move. Twee ure later was daai outjie so leeg soos Nadya Suleman se tiete na haar eerste borsvoeding en griff en chopper het onverstaanbare kak kwytgeraak vanuit die jakoetsie. Na hulle die volgende dag weer na daardie aardige recording geluister het, wou hulle dit gaan toesluit saam met die JFK tapes. En nooit weer recod nie. Heavy skaam.

Maar hulle gaan binnekort nogtans weer probeer sodat julle so 15 minute elke nou en dan op 'n Vrydag so uur of twee voor duiktyd na iets kan luister. Julle gaan of daarvan hou of julle gaan in julle monde opgooi. Whichever way hy blaas, maak nie 'n verskil aan ons nie.

Woord op die straat is dat Jack Parow ook binnkort gaan inrol by griff se pozzie, maar ons voorsien byvoorbaat 'n groot aborsie, siende dat beide partye like van soep-soep aan hulle brannas. Die djirre weet …

In die meantime, so paar ledige uurtjies voor jy jou naweek aanpak, kan jy luister na Watkykjy se eerste Potkak Podcast wat so 6 jaar terug ge-record is. Ons maak maybe weer so volgende week se cunt. Speel hom wyd.

Watkykjy Potkak Podcast#1:

http://www.watkykjy.co.za/podcast/potkak01.mp3

bloody-mary

Hierdie post is 372 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,781 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykjy Potkak Podcast #1

Comments

 1. Diazy

  Sjoe en toe beland ek nou hier….maggies maar hierdie blog slaan wraggies ons afrikaners se name met 'n GROOT plank….heiland nee man!!!!!!!!

 2. Daizy

  En hier kom ek op die blog af…maggies maar ons afrikaner se naam word liederlik met 'n GROOT plank geslaan hier….nee man!!!

 3. RiaanP

  Scrub maar aan tot by 10 minute… klas!  Hoe reken hulle in atletiek: "Hy't maar weak begin, maar sterk ge-eindig!" 😀

 4. Author
  griffin

  Jy kan nie eers jou eie naam spel nie. Hou maar die plank.

 5. koen

  even een bericht van een kaaskop ; -)
  ik wou even laten weten dat Die Antwoord op fucking MTV en TMF te zien is hier in NL
  zijn goed bezig die gasten moeten hiernaartoe komen!!
  groeten uit zuid nederland..

 6. Author
  griffin

  Ja, ek hoor so. Dis fokken piele. Julle hoef nog net vir so maand te wag, dan kom lig hulle Amsterdam se dak. One time.

 7. Ernst

  Jirre Diazy of Daizy of hoe de donder jy ook al jou kak troetelnaampie spel.Terwyl jy so rustig innie aande le en jou poepborrels innie bad opruik,vra jouself soms: …”waarom het die mense om my altyd ‘n innerlike drang om my gedurig met tuinsakkies vol hondetjonkies te gooi?”Hoekom?Lat ek jou nou se…want jy’s ‘n irriterende sponskind wat die faktupste goete se wanneer jy eintlik moet sharrap!!As iemand jou opinie gesoek het sou dit vooraf vir jou gegee gewees het!!

 8. ThinnLizzy

  Liewe Daisy,  blykbaar is jy een van dai konserwatiewe mense met fokken oogklape. 
  (Wie de fok gebruik die woord 'maggies' en 'heiland' anyway?)
  Laat ek raai, jy gaan seker by een of ander KUMBAJA kamp wees die naweek? 
  Of gaan jy kwaliteit tyd spandeer met Huisgenoot, Noot vir Noot en al jou fokken Jurie Els treffers. (Of het ou Jurie ook nou te rof geraak vir jou, die met sy sexskapades?)
  Weet jy wat?  Ek glo dis KAK soos hy en al sy fokken wannabe-kyk-na-my-ek-sing-tos-sleg-maar-jy-gaan-my-fokken-famous-maak-as-jy-my-CD-koop trawante wat Afrikaners se naam met 'n groot plank slaan.  En jy nog fokken harder as jy die people ondersteun en die kak koop wat hulle smous.
  Nog fok weg of hou jou bek.
   
  Fok tog vroumens, as jy skrik SKRIK WAKKEEEEEEEER!!!!

 9. ThinnLizzy

  Daisy het dalk vir ou Steve en Jurie of die site se design gesien en was sorely mistaken toe sy speck dit is nie nog 'n fan club vir fokken vervelige mense soos sy nie. 
  Shame ons is sorry vir jou

 10. mevrou dominee

   
  Mevrou Dominee, wil net baie dankie se vir die kak snaaks  vintage potkak podcast.
   
  Daizy: jy was seker een van daai koeke in die hoek, getrou toe jy 21 was, en skryf op jou vuisboek, hoe fokken lekker dit is om saam met jou ou mannetjie romcoms te kyk op n vrydag, n saterdag, EN N FOKKEN SONDAG, en wat miskien, maybe, as hy gelukkig is, een keer n week  in dieselfde posisie ………. um…..naaldwerk doen
  Lekker naweek Watkykjy, Mwha!

 11. Steve

  "maggies maar hierdie blog slaan wraggies ons afrikaners se name met 'n GROOT plank"

  Diazy/Daizy, raai wat, ek voel dieselfde oor baie ander afrikaanse blogs maar guess what, ek he nie die tyd om kak boodskappe op hulle te gaan los nie.

 12. Lukkie

  Ek dink Daizy het net kom kak maak hier en hijack nou die thread. Ek gaan nie eers comment oor haar post nie,sy is 'n POES.
  Wat ek wel wil se is P I E L E idee met die pod cast. Ek  onthou nog die potkak cast.Dit het my voorgestel aan die genius van "KOP". Ek het al hulle songs ge-download en siek geluister. Hulle was eintlik die voorvaders van ZEF wat ouens soos "Die Antwoord" vervolmaak het.

 13. Evert

  Miskien troll Daizy maar net vir comments?
  Die Antwoord op MTV, fokken impressive.
  Was dit al ooit by ons op die radio gewees? Twyfel.

 14. Author
  griffin

  Ja, TUKS FM, 5FM en ek het gister vir nogge radiostasie hulle radio vesion van Enter The Ninja gestuur. Word op MK ook blykbaar gespeel maar ek kyk nie MK nie. MK laat my opgooi in my mond.

 15. Johan de Jager

  Eerste keer keer dat ek julle kak lees. Ek is 'n ballie van 55, en ek dink julle is moers. Fok al die uptight konte en hou aan doen wat julle doen. Ek dink die madeliefie wat nie haar eie naam  kan spel nie het te veel kinderkrans klasse bygewoon in haar jong dae ( as sy ooit jonk was) en is in 'n time warp. Wanneer sy eendag gaan ontwaak sal sy agterkom wat sy gemis het. Fok haar.
  Outoppie 

Gooi Comment