Suid Afrikaanse Re-Naai-Saans.

In Briewe deur griffin

Julle kan my al Oom Watkyker noem, aangesien "Kykerjie" nie meer op my van toepassing is nie.  Ek kan nog onthou toe ek my hol afgelag het vir Griffin se bike seperation anxiety en Telkom issues. Chopper Charlie ens. But I digest. Ek kyk gereeld een keer 'n dag wat julle nou opgelewer het en het toe onlangs die aas gebyt en Die Antwoord gedownload en geluister.  En alhoewel ek voel julle is van die beste entertainment beskikbaar op die wye Interweb, dink ek tog julle is besig met iets groter. Julle is die poster kinders vir "Free Speech" in hierdie land. Maak nie saak of jy daarvan hou, jou naar maak of dit aflag vir net nog 'n "phase" nie.  Ek meen, waar kry jy 'n beter voorbeeld van free speech as die reg om te sê "Jou ma se poes." Ons kontstitusie gee elkeen die reg om enigiemand se ma se poes te reference, beskryf of beledig. Dis jou opinie, jou reg en jou verantwoordelikheid. Welkom by die Suid Afrikaanse Re-Naai-Saans.

Ons onderdrukte, gesensuurde nasie van ouds kom reg, al moet iemand se ma se skaamdele opgeoffer word.

Viva WKJ, Viva Die Antwoord en Viva Free Speech.

Mangel-Adder.

Hierdie post is 594 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,959 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSuid Afrikaanse Re-Naai-Saans.