Steel Panther Cock rock. Wen een van 5 CD’s op Watkykjy.

In Kompetisie deur griffin

Julle moenie vergeet van Watkykjy se Steel Panther Cock Rock kompetisie nie. Jy kan een van 5 gelukkige wenners wees van hulle nuwe CD wat pas in Suid Afrika ge-release is. Ons het het al so paar inskrywings, maar jou kans is nog goed om te wen. Entries vir die kompetisie sluit Sondagaand. Check hieso vir meer details. Ons gooi die wenners se glam metal en cock rock stories volgende week op Watkykjy.

Ons remind julle maar net, want mense raak altyd fokken huilerig na die tyd. Suid Afrikaners los mos alles tot op die heel laatste dan tjank hulle na die tyd. Dan verstaan hulle nie hoekom hulle nie geld kon score by SARS nie.

Dis omdat jy 'n lui poes is…

Steel Panther

Hierdie post is 91 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,735,043 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSteel Panther Cock rock. Wen een van 5 CD’s op Watkykjy.