Fred Durst van Limp Bizkit smaak Die Antwoord

In Briewe deur griffin

Goeie more WatKykJy.

Ek weet julle het ons almal mooi uitgekak omdat ons 'n klomp kak e-mails vir julle stuur en nou het julle nie genoeg tyd vir draties kap en 7de Laan kyk en al daai noodsaaklike goed nie, maar aangesien hierdie een oor Die Antwoord gaan glo ek julle sal my vergewe.

Ek sien nou net dat selfs ou Fred Durst van Limp Bizkit faam Die Antwoord se YouTube Vids op Twitter punt. Lyk my die Amerikakies smaak nou alles wat uit ZA uit kom. Van Charlize tot Wikus tot Zef Rap Rave.

Heavy next level shit.

http://twitter.com/freddurst

Frikkie.

Hierdie post is 64 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,354 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinFred Durst van Limp Bizkit smaak Die Antwoord