Die manne in blou trek jou shit vir jou

In Spec-takel deur griffin8 Eiertjies

Lyk my die pote is raak heavy besig deesdae. Nie om crime op te los nie, maar om die staat se property te abuse. Dit gaan seker nie lank wees voordat hulle die K9 trailers convert om hot dogs en candyfloss te flog nie. Dit lyk nogal na 'n lucrative beisgheid, die moving company van hulle. Die bakkie en petties word sommer deur ons plebs se beursies ge-sponsor. Nee, maar dis reg, doen so voort. Ons is fokken trots op julle.

'n Watkykertjie genaamd beesneus het vir ons die volgende briefie ingestuur:


Hi daar,

 

Ek het 'n paar fodies vroeg die oggend in die verkeer geneem van 'n polisie bakkie wat yskaste, fietse etc. rond trek met passasiers met siwies aan (neem aan hy is nie polisman nie maar familielid).  As ek na die inhoud van die goed kyk.  Lyk dit vir my na privaat eiendom.  My vraag is natuurlik – Hoekom is daar nooit polisie voertuie beskikbaar nie?   En hoe besig is ons polisie met polisiewerk as hulle goed kan rondtrek?

polisie

 

 

 

Hierdie post is 181 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,689 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie manne in blou trek jou shit vir jou

Comments

 1. x33q

  god, ek het al die naaiers gesien ry met die hele family agterop & in die middel 'n checkers trollie vol groceries, fokken lui poese, vir wat steel hulle trollies?

 2. Camelion

  Ok, ek gaan jou gou inlig wat dalk hier gebeur, kanse is groot dat dit gesteelde goedere is wat na 'n 13 stoor geneem word, en op jou comment oor dat daar nooit voertuie is as da crime is nie, wel as jy mooi kyk sal jy sien die bakkie het nie blou ligte op nie. M.A.W. die voertuig kan nerens heen gejaag word nie, die bakkies word gewoonlik by stasies gebruik vir logistieke, en soos ek aan die begin gese het om gesteelde en gevinde goedere te vervoer na die stasie. Anyway moenie dink dat almal altyd sleg is in die polisie nie, daar is die wat hul werk doen. DON"T ASUME!!!

 3. Piet Pedanties

  Even al is bra Camelion verkeerd, noem vir my een poes wat nie sy werk se toeristing misbruik nie. Get off your high horse.

 4. Ystervark

  Stem saam Camelion.die poese wat so baie te se het is gewoonlik die doos wat eerste die cops bel en tjank soos n klein snot kop.arme doos

 5. Beesneus

  Sovêr ek weet is Rietgat in die Soshanguve omgewing.  En ek was nie in Soshanguve nie!
  Ek wag al 2 jaar vir my vuurwapen Lisensies nog nie eers 'n kluis inspeksie gekry nie.  Ek sit met 3 her-nuwings.  Ek MOES al twee jag trips uitstel a.g.v. daarvan!  My aansoeke is ge-capture,  ek is versamelaar en behoort aan al die regte geakrediteerde verenigings en is 'n aktiewe lid.  Ek is bitter ongelukkig met die polisie! Mense sê raak geduldig maar twee jaar is 'n bietjie wyd!  Ek is seker daar is baie goeie polisiemanne daar buite en sê dankie vir hulle goeie werk.   Maar ek is bevrees dat daar net so baie polisiemanne en vrouens is wat net die sisteem ry en korrip is.

 6. Zefkop

  Camelion klink vir my soos 'n regte Rietgat. Ek moet wel sê dat ek met een ding wat hy gesê het saamstem en dit is dat daai manne in blou die bakkie vir logistieke redes gebruik. Ding is net, ek is seker dis vir persoonlike logistieke, of dalk het HULLE iemand aangerand en beroof. Daar loop deesdae baie stories oor hoe die Polisie hulle mag misbruik.

  Oor en uit my bra's.

Gooi Comment