Die Antwoord – Live @ Alexander Theatre. Vry 26 en Sat 27 Februarie.

In Watkykjy Gigs deur griffin

Die Antwoord gooi ‘n poesgroot gig by die Alexander Theatre (36 Stiemens St, Braamfontein) Vrydag 26 en Saterdag 27 Februarie.

Jy kan pre-sale tickets kry deur ‘n e-mail te looi na debbie@88.co.za of jy kan dit by TokyoStar koop – 26 Gleneagles in Greenside. Pre-Sale tickets kos R100 elk en by die deur sal jy R150 moet uithaal.

Altwee gigs sal 2 befokte dance floors boast solat jy jou biscuit kan skud. Daar gaan ook kief DJs wees met musiek vir almal. Even ou fokken klakous Koos Kombuis sal sal dit kan geniet. Daar gaan ok so paar superlarge surprises wees. Onderaan is daar ‘n map van die area vir die ouens wat matriek op geel vraestelle geskryf het.

map

PS: Vir nog kief foto’s van Die Antwoord by Oppikoppi verlede jaar Augustus. Click HIESO . Ons was te lui om ‘n proper galelry te maak, so click op die blou links om oop te maak. Dis lekker groot ook. Die foto’s is fokken mooier as enige troufoto’s wat langs die strand geneem word.

Hierdie post is 103 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,227,237 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie Antwoord – Live @ Alexander Theatre. Vry 26 en Sat 27 Februarie.