Die Antwoord – fresh in da flesh vanaand!

In Die Antwoord deur griffin

Wassap julle maatjies? Allie gangstas allie laities?

Die moerefokke Antwoord jol vanaand 'n superkief gig in Kaapstad. Daaso in die zef voorstad van Durbanville:

Vrydag, 5 Februarie
Kuns Kafee
Durbanville,
Kaapstad

R50 entrance

Die eerste 100 marabsies deur die deur kry 'n fokken free Die Antwoord CD, handmade by the motherfuckin NINJA en daai rich bitch, Yo-Landi Visser. Dis hulle album, $O$ en dit het 16 futuristik heavy next level tracks op. Wat maak mens met 16 next level beats? Jy trek jou favourite silky Spongebob Squarepants boxers aand en doen daai helikopter move met jou piel. Al in die rondte. As jy 'n goose is, trek jy 'n oversize los wit hempie aan en skud jou melk-makers tot die pienk punte brand.

Z to the E to the muthafuckin F! One Time! Lekker fokken ZEF ZEF ZEF!

die antwoord usa

* For the people from the overseas that are wondering what the fuck I just wrote up there, here is a sort-of translation:

Die Antwoord will be playing a gig at a club in Cape Town tonight, in a club called Kuns Kafee (Art Cafe) in the zef middle class suburb of Bellville and will be giving away CD's of their $O$ album (which consists of 16 tracks with fucking next level beats) to the first 100 people that rock up.

I furthermore advised the guys to wear silky Songebob Squarepants boxer shorts to enable them to do the "helicopter" with their penises while freaking out to the next level beats. I furthermore suggested that the girls should go bra-less whilst wearing over sized t-shirts and shake their milk makers until they experience a burning sensation on their pink bits, also better know as their nipples. Does that make sense?

Oh yes, and entrance fee to aforementioned gig would be R50, which would probably roughly  equate to round about. $7 (American Dollars, not Zimbabwean – don't get crazy, fool)

Hierdie post is 176 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,203 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie Antwoord – fresh in da flesh vanaand!