As ek jou vang …

In Spec-takel deur griffin18 Eiertjies

naai

Hierdie post is 476 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,342 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAs ek jou vang …

Comments

 1. Ernst

  Chekkit uit.Die cherry wat jy hier in die fodie check wat obviously dik wielbelasting betaal is getroud(trouring aan die linkerhand).Nou vra ek hoe naai haar man haar?Blaai seker deur daai drie vetrolle soos ‘n boek & as die vingers na kak smaak dan weet hy ons blaai nou ene terug.Of hy kont haar vol Eno’s en daar waar dit borrel da saag hy!Jirre dis verkeerd!

 2. pekkers

  NOU IS EK SOMMER V.. BANG OM UIT DIE HUIS UIT TE GAAN OOK!!!!

 3. Marius

  Het julle gesien- sys op die paal… wel, 'n deel van haar is.

 4. StevenMcD

  :O ek is bang om uit te gaan, wat as sy my raak loop?! Dit sal mos nou fokken seer wees.

 5. Shaune

  Ek dink die ring wil nie fokken af nie dis hoekom hy daar is. nee jig dis poes lelik.

Gooi Comment