Vadertjie Langbeen deur Casper de Vries

In Fokken Zef Videos deur griffin6 Eiertjies

Net om so bietjie gees te vang voor die naweek gaan ons gou movies toe. Vadertjie Langbeen is ‘n stok horing ou fliek met so paar van die bekende ou name. Die acting is afgryslik en mondkotswekkend kak, presies soos dit ook met meeste van vandag se Afrikaanse musiek is. Die storie is ook nie oorspronklik Afrikaans nie (there’s a fucking surprize). Dis ‘n verwerking van Jean Webster, ‘n Amerikaanse tannie se boek, Daddy Longlegs wat in (drumroll) 1912 ge-publish is.

About so oorspronklik soos meeste Zefrikaanse musiek, onder andere Loslappie, wat deur fokken almal in Suid Afrika behalwe maybe Outsurance ge-cover word. Moerse fokken oorspronlik. Maila-haha!

Voordat ek nou te veel braak op my nuwe Bronx or get a heart-attacj and die of not being surprised, hier is Casper de Vries se voice overs op Vadertjie Langbeen. Hy raak lekker hier van so 3 minute af, maar jy moet die hele outjie inneem vir konteks en so aan, jy weet?

(shot, Ronel)

Hierdie post is 189 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,202 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVadertjie Langbeen deur Casper de Vries

Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Vadertjie Langbeen deur Casper de Vries -- Topsy.com

 2. RAV

  Sies man! Dis my ouma wat die hoofrol speel! ha ha! Rerig, Rita Bornman. Shame ek dink sy kry n hartaanval as sy die voiceover sien! haha! Sy weet darem van die voiceover, maar wil hom nie sien nie! lol! Die goeie ou dae.

 3. Author
  griffin

  Jou ouma gaan dit nou op Watkykjy check. Dan gaan sy vir jou kaster olie gee.

 4. Pingback: uberVU - social comments

Gooi Comment