Help ‘n Pretoria strippertjie

In Zefgatte in die nuus deur griffin14 Eiertjies

‘n Watkykertjie genaamd Luke het op iets oulik afegkom: ‘n site waar mens kan vote vir strippers – YouStrip.com.

Maar wag nou eers voor jy badkamer toe hardloop om ‘n ou handdoek en lotion te gryp, fok. Luister nou eers verder. Dis ‘n international site, maar op die oomblik is ‘n bokkie van Pretoria in 5de plek. Sy is blykbaar ‘n waitress en roep haarself CuteKali21 op die stripper site. Stuur maar ‘n foto in as jy haar raakloop by ‘n restaurant of bar in Snor City. In die meantime is hier so paar screenshots van die site af. Ons het sommer free tiete ook ingegooi hieso, in case jy wonder hoe haar puppies lyk. Nou in ruil vir haar tiete, moet jy asseblief vir haar vote. Kom on check of Watkykjy haar kan… uhm.. stoot tot in eerste plek:

stripper

stripper2

stripper3

Netjiese stukkie werk. Ok, nou kan jy maar ‘n gewriggie gaan knak, maar onthou om vir die gawe bokkie te vote.

Hierdie post is 748 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,198 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHelp ‘n Pretoria strippertjie

Comments

 1. pietsa

  Ek wil soos graag stem maar my ’employer of choice’ lat my nie toegang tot die site waar ek kan stem. Naaisels.

 2. Christo

  Sy mag hom maar gooi met daai lyfie, net jammer vir die kak tune wat sy gekies het. Klink ‘n bietjie “Song vir Katryn”, en sy was ‘n tik hoer. Maar anyway sy’t my vote gekry. May the wors be with you kali.

 3. MrQue

  Een byt laat my heuning spyt, sy’t my vote. Net ‘n jammerte vir die sokkie treffer.

 4. The ZOHAN

  My wolf drol vir ñ baar blok my toegang om te vote.
  Ek hoop sy knaters pak op.
  Sterkte kutecali21 ek dink aan jou.

  Z

 5. Dirk Diggler Diktros

  Tussen Wolfbyter en Anja Slaptiet is my gemoedere gedek – (net soos ek haar wil dek – deeglik en delmatig.?)DDD

Gooi Comment