Die ANC se baadjies is kak. Try hierie opposition range.

In Spec-takel deur griffin3 Eiertjies

Ek weet nie wie die ANC se duur 90’s acid raver kotsgeel leathers sal wil dra nie, maar daar is ‘n cooler klerereeks opgedroom vir die opposition party. Antie Zille en die DA, kom check hieso. As julle hierie kak maak, sal ek dit koop. Ek belowe. Moet dit net nie so duur maak soos oom Zuma se kanarie range nie. Nie almal het in die ry gestaan toe hulle tenders en zak rondgegooi het nie.

Shot vir Steyn inniekaap wat hierie vanoggend gebou het. Ek hoop antie Zille bring jou range uit. Ek soek 5%. Goeie werk daaso met die Photoshops:

da-baadjies

Hierdie post is 91 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,155 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie ANC se baadjies is kak. Try hierie opposition range.

Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Die ANC se baadjies is kak. Try hierie range. -- Topsy.com

 2. Ponkie Diel

  Ek kots eerder oor myself voor ek in die ANC se kak klere gesien word. As jy daai kak dra is jy die tipe wat in staat is om op en af in jou bure se driveway met jou kar te jaag om te probeer om hulle kindertjies dood te ry.

 3. Prof. Bokdrol

  Die DA (my span!) is mos deesdae moerse representative, so hulle het 'n drive om meer broad-based te wees – Antie Helen en Antie Patricia het dus hulp ingeroep van 'n druggie, 'n swaksiende, 'n gay aksie-groep en 'n anonieme rykgat. Dus gaan die DA gaan hulself binnekort herdoop as Zille, de Lille, Pille, Brille, Trille en Skille…

Gooi Comment