Daar’s ‘n krimpie in Glenmore wat fokkol solids kan eet na die Desember vakansie nie..

In Briewe deur Christo Brandbruggies2 Eiertjies

More Mnr. Brandbruggies

 

Ek en ‘n Blaar van my, Rian was by Glenmore in Januarie die jaar. Terwyl ons langs die strand stap met ‘n yskoue bier in een hand en coolerbox in die ander en lywe gogonotsh kom ons op een of ander krimpie se gebit af wat duidelik nie ‘n Watkykertjie is nie

 

Nadat ek en my blaar ons nat gepis het van die lag het ons mekaar meegedeel dat Christo Brandbruggies dit net so sou  waardeer het!! Checkit uit!!

 

Groete,

 

Chris Oosthuizen

Krimpies


Brandbruggies tune:

Ek het ook daai kak gewoonte om my besittings weg te donner, selfone, beursies, sonnies ens. ‘n Goeie guideline om daai ramp te vermy is die “Spectacles, testicles, wallet en watch” – rympie elke keer voor jy gat skoonmaak by ‘n plek. Ek weet egter nie hoe mens dit regkry om jou tande weg te bliksem nie. Dis ‘n goeie indikasie dat jou kop besig is om fokken lelik uit te clutch. Dalk het die oubaas die antie sien buk in haar one piece en besluit hy wil haar agter die duine gaan kou soos ‘n honger bulldog wat pap vreet, toe spoeg hy die tande uit op die strand en vergeet skoon waar hy dit gedoen het..

(Shot Chris.)

Hierdie post is 129 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,453,008 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesDaar’s ‘n krimpie in Glenmore wat fokkol solids kan eet na die Desember vakansie nie..

Comments

 1. ThinnLizzy

  Jirre ek’t nou amper van my stoel afgewetter so snaaks is dit!!!

  Of die see was so rof dai dag dat dit oupa gat oor kop gebliksem het totdat sy tanne uitgeval het. Die tanne het gescheme f@k die kak vandag versuip jy alleen en terug beach toe geswem, shame.

  Ek ken hierie een ou wat een aand sy kefietanne uitgekots het in ‘n club se toilet, hy’t die sneller getrek nog voordat hy kon figure dat dit nie mielies was wat hy gepuke het nie. (sy cherrie het hom nie lank daarna gelos nie)
  Sien ouens: ‘n goeie rede om twee keer te borsel want
  Valsies is duur en baie onaantreklik.

 2. Joe Moertjie OK

  Haai dis my goose se valsies daai. Syt dit verloor toe ‘n groot branner haar omgemoer het. Sederdien gee sy ‘n hel lekker BJ maar sy is al gatvol vannie sop en jellie vreet. Kan ek dit asseblief terug kry?

Gooi Comment