Blast from the past – Springbok Radio ads

In Skakels deur griffin

Onthou jy daai Wimpy Menu van noudiedag? Dis fokol.

Dis tyd dat party van julle outjies bietjie soos krimpies voel. Check al hierie ou shit hieronder? Dis uit die 70’s en 80’s en meeste van die brands is nog steeds vandag met ons. Gaan luister bietjie op Springbokradio se archives na die advertensies uit die dinasaur tydperk. Jy weet, daai tyd toe ons nog gebliksem was as ons kak aangejaag het.

Daar is ook ‘n paar seriously faktap ou brands soos Signal, Vinolia, Kelly Tyres, Wall’s Ice Cream en Daan Desimaal. Stuff wat meeste van ons nie ken nie. As hierie outjies ‘n klokkie lui dan het jy seker ‘n boep en ‘n snor en jou gabbas noem jou sanmajoor oor naweke. Siesa.

Anyway, click hieso en gaan kyk hoeveel van die kak jy ken. Pik ‘n traan.

ADS-SAA01-159x137

BATA_LOGO-134x117

bp-141x135

CAPRI_SONNE_LOGO-181x62

DATSUN_LOGO-147x100

Hoe is daai ou SAL prentjies huh? So.. jirrr… oud.

CHAPPIES_LOGO-175x120

Hierdie post is 211 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,149,918 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBlast from the past – Springbok Radio ads