As hy weer kom…

In Spec-takel deur griffin2 Eiertjies

perels

Hierdie post is 385 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,690 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAs hy weer kom…

Comments

 1. watkykertjie667

  Weet julle wat is vir my moere cool? Ek het eens op ‘n tyd gedog ek is alleen in die fassinasie wat ek het met die WatKykJy bom. Sure daar is fans daar buite gescatter reg oor die interwebs, maar daar is verseker nie iemand hier rondom my by my werk wat enigsins sal kan verstaan hoe hierdie “kommin kak” my so kan laat skater van die lag. Maar dan kom ‘n venommenin soos die op die toneel en alles verander. Ek het hierdie pick vroeer vandag gekry per epos by ‘n soortvan tjom. Obviously is hy dan ook ‘n watkykertjie of atleast iemand in sy naby sirkel of trust. Dit maak dan my hart so bly om te weet daar is nog zef blare soos ek wat julle werk darm maar so baie waardeer en hulle is nie ver ver weg in lala land nie, hulle is op my eie email distribution list. For all I know is my heavy uptight sambreel inni hol baas nog een van julle grootste fans wanneer hy eers sy werks skoentjies afskop by die huis.

  Wel, keep up the good work en thanks vir julle kreatiewe wibes wat ek kan steel en gebruik as my eie om bietjie street cred te kry by die gleufdiere.

Gooi Comment