Vodacom, jy lieg vir my

In Kak companies deur griffin15 Eiertjies

Ek kak dus weer in my rok:

 • Ek het gister 13:25 stop ge-SMS na 30699, want ek haat dit om kak te kry wat ek nie wil hê of voor gevra het nie.
 • Ek het gister die volgende SMS terug gekry 13:25 – “Your News4U Out request was processed successfully”
 • Wat kry ek vandag 13:17? Nog ‘n fokken News4U MMS.
 • Stop beteken STOP, nie fire nog ‘n round na my hol toe nie.
 • Moenie vir my vertel dat processing vat tyd nie – julle SMSe vir kompetisies is gewoonlik ‘n sarsie van 2 of meer SMSe wat opmekaar volg en interaction en meer zak verg. Trek die ander vinger.

Hierdie post is 160 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,831 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVodacom, jy lieg vir my

Comments

 1. bfandbruggies

  ja nee jirre ek kry ook dieselfde kak, ek oorweeg om oor te gaan na Ayoba…

 2. griffin

  Fok Ayoba ook. was 10 jaar by daai poese. Ek kry nou 2 blikke met toutjies.

 3. Anonymous

  Glo my ons lewe met dieselfe aromatiese onder reuk in New Zealand. Vodafone & Telecom doen presies dieselfe. Hulle het a universal formaat om jou die hoenders in te maak.

 4. Kruger

  Vodacom steel by duisende! Dit het my 'n week gevat om te "unsubscribe" vir 2 sms dienste waarvoor ek in die eerste plek nooit ingeskyf nie! Na nog 2 weke en 50 keer se luister na "Toto – Africa" is ek eers gerefund. Bon Chance! dis 'n lang proses en hulle pak die skuld op jou

 5. Anonymous

  Ek het dieselfde kak gehad! Vodacom het my ge"subscribe" gehad vir 2 sms dienste. Dit het my 'n week gevat net om dit te stop en nog 'n week vir die refunds. Was ook op hellopeter, maar dit help min, Vodacom maak of dit jou skuld is! Hulle steel by baie

 6. Anonymous

  ek moes op die ou end STOP sms na 2 verskillende nommers….maar dit het toe gestop !

 7. faniediv

  Rocco, dit is soos om te se die ANC is kak, ek trek Zimbabwe toe.
  hellopeter is die grootste ripoff ooit. Maatskappye wat hellopeter betaal (respond)kry glimlaggies al is hulle die grootste vokkers ooit

 8. Anonymous

  ek kry daai selle kak en dit pis my poes baie af , ek het stop sms en net die volgende dag kry ek weer die selfde kak , ek is lus en gaan na die hoof vodacom tak en poes die manager homself!!!!!!!!!

 9. Anonymous

  Wat my die hoppende fok inmaak is ek het ook STOP ge sms vanoggend, toe kak my blackberry se data service, nounet gsm, ten minste beteken dit ek kry nie meer die kak mms'e nie

 10. Linker Klinker

  Jissis, ‘n dekade later en my haat vir Vodacom brand nog soos ‘n Namibiese hardekool. Die SMSe is iets van die verlede (meestal) maar my fokken fibre vrek in die middel van vergaderings, in die middel van flieks, en in die middel van aanlyn vrysessies met my meisie. Vodacom se poes!!!

Gooi Comment