Mini – Paarl Spar

In Park soos 'n poes deur griffin

‘n Drol parkeer nes hy wil in sy drol karretjie

Mense mense, is dit nou nie lekker om op ‘n sondag oggend, op n babbelas maag op hierdie tipe stront af te kom nie. Dit was so erg dat dit sommer my eetlus ge-spoil het vir die lieflike kossies wat die tjê-rie vir ons sondag gemaak het. Een of ander mens (of n ding) besluit mos nou toe om te maak net soos sy klein hartjie begeer en parkeer soos n totale drol voor die Spar inie Paarl. Kan julle dit glo die ou (of n ding) het n hele oop parkeerplek mis ge-park om soos n e-pos half met gat in die pad te staan. net ‘n jammerte ekt nie flyers gehad nie, anders het ek sy hele kein karretjies beplak met superglue. Ek glo nie daar kan baie van hierie karretjies met hierdie kleur inie Paarl wees nie, so as iemand hierie ou raakloop op ‘n kol, klap die stront uit hom uit asb, hy verdien dit loshande…

Die Swart Kat


Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 118 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,228,188 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinMini – Paarl Spar