Hey, Vodacom

In Kak companies deur griffin5 Eiertjies

Hier is die deal, Vodacom:

Ek het op geen stadium gevra vir julle irriterende News MMS’e nie. Ek sign nooit vir sulke kak op nie. Julle het dit sommer net na my toe begin stuur uit die bloute in die hoop dat ek na die 75 sekonde clip sal click op die interweb link wat op pop en sodoende van julle duur interweb connectivity gebruik maak sodat julle ‘n piel kan indruk waar hy nie hoort nie.

Niemand van Vodacom het my gebel of ge-mail nie en niemand van Vodacom het my gevra of ek die stront wil hê nie. Julle stuur dit net uit in die hoop om meer skille te maak.

Ek het nou ‘n free SMS met die woord STOP na 30699 gestuur. As ek daarna nog promotional MMSe kry sal ek weer in my rok kak.

Los my asseblief uit, ek weet hoe om ‘n fokken selfoon te gebruik. Al van 1994 af.

Hierdie post is 83 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,954 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHey, Vodacom

Comments

 1. Anonymous

  Haai. So ek werk vir 'n maatskappy wat hierdie tipe stront uitsorteer. As jy weer 'n promotional MMS kry van die Meerkat Mannetjies af, kla by WASPA. Hulle sorteer dit sommer gou uit, en klap vir Vodacom met 'n lekker vet boete in die proses.

 2. Marius

  Ek het dit ook getry stop, nou kry ek broken messages van hulle af.

  EK wil ook asseblief hê dat Elite mobile ophou om my te bel.

  Ek het in die week hulle telesales tannie flenters gevloek oor sy nie nee vir 'n antwoord kan vat nie.

  Die soort van ding suig piele

 3. Marius

  Ek het dit ook getry stop, nou kry ek broken messages van hulle af.

  EK wil ook asseblief hê dat Elite mobile ophou om my te bel.

  Ek het in die week hulle telesales tannie flenters gevloek oor sy nie nee vir 'n antwoord kan vat nie.

  Die soort van ding suig piele

 4. Rudi

  Haha,

  Die fokkers sal ook enige iets doen om geld te maak, ek kry ook daai kak…

  En wat van die een wat hulle se jy moet meer data gebruik, meer SMSe en MMSe stuur om elke dag 'n kakhuis vol geld te wen… Dan sal hulle nog vir my SMSe stuur en se wie het gewen, 'want daai een het MOS nie 'n lewe nie, en stuur heeldag SMSe en MMSe rond' Ek gee nie gerig 'n fok om wie gewen het nie…

  Fokkof met al die fokken Promo MMS en SMSe

 5. Diricia

  Dit is nie soveel mense wat te veel tyd het op hulle hande wat die SMSs en MMSs stuur nie. Hulle van kinders uit hiermee en dan sit die ouers met rekeninge van 1000de rande.

  Kontak WASPA. Hulle sorteer die goed uit en is regtig op die ball

Gooi Comment