Meteor oor Gauteng

In Fokken Main Videos deur griffin3 Eiertjies

Nee man, ons praat nie van jou Ford Meteor nie. Ons praat van daai verblindende lig wat oor Gauteng uitgeskiet het soos op Men In Black. As jy in die omgewing was het jy nou heel moontlik een onderbroek minder en ‘n losserige hol. As jy buite gestaan en draad trek het, het jy tien teen een jou gat af geskrik en geskiem jy is besig om blind te word. Moenie worry nie, jy kan mos nog hierso lees. Gaan skeer net gou-gou jou pamls en kom terug en kom kyk die video. Dis nogals kief.

Hierdie post is 56 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,153 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMeteor oor Gauteng

Comments

 1. Anonymous

  Luister Pielneuse

  Dit was nogal moerse. Ek was in die kar op 'n donker pad naby Warmbad. Dog dis die raptuur, die here op pad met engeleskaar en liewe Jesus op 'n vlieswolkie om my te kom verdoem. Ek dog toe, jussus hulle het nie in die bybel gesê hulle gaan in onse oë skyn met 'n ster nie. Gelukkig was dit toe net nog 'n klip 13 biljoen jaar aan't reis sedert die groot knal!

 2. Anonymous

  ons was oppad uit Thabazimbi toe ons die lig gesien het, moerse fuck off babelas nog gehad, my pip af geskrik hoor!

 3. hansie

  Dis fokken Optimus Prime en die Autobots wat kom kuier. Hopelik loop ek in ou Megan vas…

Gooi Comment