Lekker zars met SARS

In Gorrel kakpraat deur griffin2 Eiertjies

More-more!

Hoop julle outjies is lekker zars met SARS en jy’t jou e-filing gedoen. Onthou, vandag is die cut-off. Na vandag is die SARS-polisie op jou arm ass as jy nie ge-file. Hulle gaan jou heavy kaarte skiet.

Wil jy weet waantoe jou tax gaan?

Click hieso om te check waarvoor jy alles betaal. Maar check eerder op Maandag. Ons wil nie jou naweek opfok nie. Hulle update gereeld. Ek neem aan dis omdat geld so gereeld deur veelvuldige holle getrek word.

Ek like nogal die R5mil vir die website expenditure. Watkykjy se nuwe upgrade wat stilletjies in die background besig is om te gebeur is amper net so duur. Jirre, met daai tiep van zak koop ek vir Julias Malema ‘n fully-furnished log-cabin en 10 volwasse, wilde ysbere as pets in Antarktika.

Hierdie post is 51 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,700 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLekker zars met SARS

Comments

 1. Ben Pelser

  Dit is nou maar net weereens 'n bewys, dat mense met geen morele standaarde, en wat aan niks gewoond is nie, hulle altyd sal vergryp aan alles wat hulle hulle fokken hande kan ople. Dit maak nie saak of hulle later fokken uitgevang word nie. Ongeletterheid gee geen doos die reg om die land se geld, my en joune, so te verkwis nie, muil dose sal hulle bly, en ongeleerd na hulle fokken grafte gaan, teen 'n moerse onkoste, op my en jou.

 2. Rene

  Arghhhh, vir wat kon ek nie maar net wat tot Maandag om dit te gelees het nie. Sal my leer om na waarskuwings te luister.

Gooi Comment