Disabled Law enforcement officials in Stellenbosch

In Park soos 'n poes deur griffin

Yes

So ‘n rukkie terug het ek een gestuur van die polisie bakkie wat by die Stellenbosch Boord Spar op die disabled parking staan….wel dit lyk asof al die Law enforcement officials in Stellenbosch disabled is !!!!

‘n Traffic cop het my eenslag afgetrek omdat ek in die geel streep links verby die stilstaande verkeer ry sodat ek in die links draai baan kan wees (war daar geen ander karre is nie) by die robots . Ek kan nie help hulle maak die links draai baan so kort nie !! Anyway , baie vriendelike ou…het my net ‘n waarskuwing gegee, maar ‘n paar dae later sien ek dieselfde drol in dieselfde Mazda Midge met die blou ligte dieselfde maneuvre gooi !!!

Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 59 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,615,611 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDisabled Law enforcement officials in Stellenbosch