IT laitie mail sy stukkie en al die ander freaks

In Briewe deur griffin6 Eiertjies

Hey Griffin,

Die bra by ons werk het n email na sy girl toe gestuur en perongeluk ons hele IT Departement ook sommer ingesluit, toe besluit ons sommer om dit n nice poster te maak, sal nogal nice wees om dit op jou site te kry. Ek attach sommer so paar ander kief fails in.

Dewald.

Hierdie post is 62 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,791 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinIT laitie mail sy stukkie en al die ander freaks

Comments

 1. HoendertoonIsKwaai

  Shit Griff
  Ek hoop bra Dewald se ander kief fails was beter. Ek stem dat hierdie 'n fail is, maar epic fail sou meer gewees dat hy byvoorbeeld vir sy chick vra om asseblief weer te oorweeg of sy nie dalk annale penetrasie wil probeer nie, en jammer oor die gemors op haar mat na gistraand se probeerslag. Dewald bra, jy moet meer uitkom voor jou komper uit!

 2. HoendertoonIsKwaai

  Shit Griff
  Ek hoop bra Dewald se ander kief fails was beter. Ek stem dat hierdie 'n fail is, maar epic fail sou meer gewees dat hy byvoorbeeld vir sy chick vra om asseblief weer te oorweeg of sy nie dalk annale penetrasie wil probeer nie, en jammer oor die gemors op haar mat na gistraand se probeerslag. Dewald bra, jy moet meer uitkom voor jou komper uit!

 3. HoendertoonIsKwaai

  Shit Griff
  Ek hoop bra Dewald se ander kief fails was beter. Ek stem dat hierdie 'n fail is, maar epic fail sou meer gewees dat hy byvoorbeeld vir sy chick vra om asseblief weer te oorweeg of sy nie dalk annale penetrasie wil probeer nie, en jammer oor die gemors op haar mat na gistraand se probeerslag. Dewald bra, jy moet meer uitkom voor jou komper uit!

 4. Anonymous

  Nee Griff, dit was nie eers 'n mild fail nie. Sekerlik was daar al snaakser fokops in die laaste week?

 5. Anonymous

  Nee Griff, dit was nie eers 'n mild fail nie. Sekerlik was daar al snaakser fokops in die laaste week?

 6. Anonymous

  Nee Griff, dit was nie eers 'n mild fail nie. Sekerlik was daar al snaakser fokops in die laaste week?

Gooi Comment