Freak jou pip uit: The Berlin Reunion

In Skakels deur griffin

Asof die Franse en Duitsers nie op eie hulle weird genoeg is nie, het hulle efforts combine om total weirdness weirder te maak. Freak jou fokken pip uit:

“Earlier this week, 1.5 million people filled the streets of Berlin, Germany to watch a several-day performance by France’s Royal de Luxe street theatre company titled “The Berlin Reunion”. Part of the celebrations of the 20th anniversary of the fall of the Berlin Wall, the Reunion show featured two massive marionettes, the Big Giant, a deep-sea diver, and his niece, the Little Giantess. The storyline of the performance has the two separated by a wall, thrown up by “land and sea monsters”. The Big Giant has just returned from a long and difficult – but successful – expedition to destroy the wall, and now the two are walking the streets of Berlin, seeking each other after many years apart.”

Hieso is die link. Vat jou tyd en gaan deur die hele ding. Dis nogal befok.

Hierdie post is 63 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,838,000 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinFreak jou pip uit: The Berlin Reunion