‘n Pretoria Koshuis kont

In Park soos 'n poes deur griffin

Dom fokken koshuis kont…..

Soos almal weet, is studente een van die slimste wesens op die aarde…..regtig! Maar die aap swot seker onderwys of iets, shame.

Hierdie is geneem by die Universiteit van Pretoria in Nerina se parkeer terrein. Die hump waarop hierdie ou geparkeer het, lei deur na die volgende parkeer area, so hyt nie net soos ‘n doos parkeer nie, maar hy het my en my 2 vriende en ‘n moerse klomp ander studente ook vas parkeer, want dit is die enigste plek waar mens uit daai parkeer area kan uit gaan. Asshole. In sy windscreen is daar ‘n sticker met die naam van sy koshuis op, maar ons sal eerder nie die koshuis se naam noem nie…. En soos die meeste van ons kreatiewe studente maar is, het ons sy wiele vir hom ook af geblaas…. Gelukkig het ek een van die Fok Jou flyers in my kar gehad om ook presies vir hom te se wat ons van sy parkeer vernuf dink!

Hoop hierdie sal hom leer.
T, A & H.griff tune: Jirre, lyk my studente is fokken ryk deesdae. Sommer geld vir colour printers en alles.

Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 286 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,833,969 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffin‘n Pretoria Koshuis kont