Julius Malema en die Pope. Grapgat van die maand.

In Grapgat deur griffin

Die Pope en Julius Malema is voor dieselfde crowd op ‘n moerse stage. Net fokken mense met banners en vlaggies waar jy kyk.

Die Pope leuen oor na Julius en fluister half vir Julius: “Do you know that with one wave of my hand I can make every person in this crowd go wild with joy? This joy will not be a momentary display, like that of your followers, but will go deep into their hearts and they’ll forever speak of this day and rejoice!”

Julius tune die Pope: “You are a silly old crazy man. I seriously doubt that. That cannot be done. With one little wave of your hand? You are talking nonsense you wrinkled old colonialist man. Show me this trick.”

Toe gee die Pope hom een moerse fokken poesklap.

Hierdie post is 322 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,824 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinJulius Malema en die Pope. Grapgat van die maand.