Die Antwoord by Zeplins – Vrydag 2 Oktober

In Die Antwoord deur griffin

Lekker heavy metal goff zef rap vibes is te bespeur by Zeplins hierdie Vrydagaand (2 Oktober). Nee, ons praat nie van daai old-school naai, Vanilla Ice nie. Kom head-band bietjie saam met Die Antwoord.

En as jou koppie nie te seer is Saterdag nie en jy is lus vir heavy Afrikaanse boerewors-vibes, ruk op Potch toe die Saterdag waar swot en boude hom saam-saam insit tot agter die eiers. Of so iets. Die Antwoord word Saterdag by OppiAarde in Afrikaans gevloek omdat hulle in Afrikaans vloek.

Nou wie’s die naai?

Speck julle daar, my blare…

Hierdie post is 519 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,076,211 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Antwoord by Zeplins – Vrydag 2 Oktober