Cobus Potgieter bliksem harder as Chevelle se bouncers

In Fokken Main Videos deur griffinRek jou bek

Hierdie laitie affiKaap smyt harder as WWF rofstoei. Gaan gerus deur sy ander videos ook. Dit fokken kook eiers. Sover ek weet is hy nog nie in ‘n serious band wat like zak en stuff maak nie, so as jou drummer meer smaak van gomsnuif as om die beat te hou is dit dalk tyd om Cobus Potgieter te nader. Jy is welkom om vir my links te stuur van ‘n SA drummer wat beter drum solo’s doen. Lekker soek.

Hierdie post is 82 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,461,478 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinCobus Potgieter bliksem harder as Chevelle se bouncers

Comments

 1. Gideon Breytenbach

  Ek is seker Snakehead slat hom net so as hy lus voel.

 2. Die Bok

  snake is pretty solid, maar nie so technical nie. Gaan check bietjie op youtube vir jazz bra's soos Kesivan Naidoo en Kevin Gibson. En jirre, daai laaitie van KOBUS! Cobus jam kwaai though, alhoewel griff sal spyt wees om te hoor hy doen dit alles vir liewe jesus…

 3. griffin

  Ek het nie 'n pyn daarmee dat hy dit vir liewe jesus doen nie. Hy dra nie j-shirts en swaai bybels rond nie.

 4. Neil

  My arms is faktup na ek dit gecheck het. ek is ook redelik uit asem. Dis net te veel vir my.

 5. Nakita_leigh

  Heard this guy playing over and over and the only word i get out is WOW!

Gooi Comment

eighteen − eight =