Taxi poes ruk chick se spieëltjie af – CA439292

In Park soos 'n poes deur griffin

Hos julle.

Ek ry vanoggend werk toe op die N1 en ons almal weet hoe kak die taxi’s hulself hier in die Southern Suburbs gedra. Die poese wil mos almal op die geellyn ry om verby te kom. Maar ek besluit toe nee fok dit en ry bietjie nader aan die geellyn sodat die taxi-fokker agter my nie kan verby kom nie. Die doos toet natuurlik homself blou, maar ek budge nie, want fokkit ek’s gatvol vir dié ouens wat maak soos hulle wil. Anyway, toe hy nou uiteindelik verby kom ruk die poes my kantspieeltjie af! Kak naai. Sy registrasie nommer is CA 439 292. As julle ouens hom check gil vir hom presies wat hy is of wys vir hom ‘n vet toffie.

Thanks
Mari

Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 96 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,145,000 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinTaxi poes ruk chick se spieëltjie af – CA439292