Sun City Shithead

In Park soos 'n poes deur griffin

Aangeheg is ‘n foto van ‘n arrogante doos met sy bakkie by Sun City op Sondag die 9de Augustus. Jy kan sommer op die foto sien hoe rof hy met sy bakkie is, veral met die “watercooler” op die bulbar vasgemaak en sy hilux wat so gelig is dat hy ekstra shanana kan lyk – willer as die wildtuin….
Ek het eerste daar gestop en toe ek terugkom by my kar het ek maar sommer dadelik die watkykjy flyer uitgehaal en die kamera nader gehark om die klot af te neem. Kon amper nie im my kar inklim sonder ‘n blikoopmaker nie.

Baie dankie
Groete
Deon


Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 112 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,061,411 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSun City Shithead