Hallmark gebou in Pretoria se mense park soos hulle holle

In Park soos 'n poes deur griffin

Dagsê,

Ek dog maar laat ek ook ‘n paar name en shames doen, lyk my die Hallmark gebou in Pretoria huisves ‘n mengelmoes van numnatte wat geensins ‘n idee het hoe parking werk nie. Ek het die twee ergstes gemail. In ‘n gebou wat juis nie so baie parking het nie, sal die fokkers nogsteeds soos hulle sphincters parker, ek dink meeste van hulle is prokureurs of so, want mens sien baie van hulle daar. Maar nou ja, name en shame please. Sal kyk of ek weer ‘n paar kan neem, want ek gaan nogal gereeld soontoe.

Cheers
ErwinOnthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 149 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,846 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHallmark gebou in Pretoria se mense park soos hulle holle