Grabouw gatkramp

In Park soos 'n poes deur griffin

In Grabouw se wêreld is dit mos so beknop dat jy teenaan ander mense moet parkeer !! Ek weet hierdie CEO poephol is net op die lyn en ‘n paar ouens gaan hom as “onskuldig” stem, maar toe ek uit Builders Wharehouse in Somerset Wes kom, moes ek in my passasiers kant van die polo inwurm !

Thats it ! Vandag print ek van daai posters !! Ek het wel ‘n oulike briefie vir hom gelos. Onder andere die site se adres daarop gesit !


Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 99 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,612,022 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGrabouw gatkramp