Dis blykbaar nie lekker om vir Game te werk nie

In Spec-takel deur griffinRek jou bek


(Thanks, Johan)

Hierdie post is 91 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,461,669 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis blykbaar nie lekker om vir Game te werk nie

Comments

 1. Anonymous

  Game is in elkgeval 'n kak winkel nadat Massmart hulle oorgeneem het – ek onthou nog jare gelede die eerste Game in Durban – Cheapste alles op daai stadium – deesdae adverteer die arseholes en het nie stock en as jy kla, ignore hulle jou – fockers!

 2. Barry

  Poepol ek ry laas donderdag met my bike perongeluk deur die strikers se afgebakende rooi-wit-tape area in Game se parkinglot – rooi-wit-tape aan't flarde. Moerse verontwaardig wil een disgruntled employees my met sy vuvuzela bykom terwyl die res van die publiek dink dis moer snaaks. Fun and GAMEs

Gooi Comment

fourteen − 12 =