Die vuilste vuilgat fokkers by Oppikoppi

In Oppikoppi deur griffin11 Eiertjies

‘n Kleinerige persentasie van die Oppikoppi skare kan jaarliks vervang word deur real-life brandsiek ape wat broeke dra en op mekaar pis. Die hele tyd. Hier is byvoorbeeld twee kandidate:


Ek twyfel sterk of enige iemand smoorverlief kan wees op hierdie twee karakters. Tensy hulle natuurlik smoorverlief op mekaar is en die crotch area op hulle broeke ‘n aanduiding is van die graad van verliefdheid.

Hierdie post is 247 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,263,108 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie vuilste vuilgat fokkers by Oppikoppi

Comments

 1. Anonymous

  ek ken een van die vuilgatte. Dit is tog immers oppikoppi, mens het maar die geneigdheid om jou "ware" kant te unleash

 2. Anonymous

  die ou aan die regterkant staan bekend as die Bar One Man. Hy drink 25 uur 'n dag. hardloop in 'n brandende huis in, los die kinders en kom uit met 'n Keg op sy skouer…

 3. Anonymous

  Lyk vi my na twee useless fokkers wat rehab nodig het

 4. Anonymous

  Lyk vir my na twee useless fokkers wat rehab nodig het

 5. Jason Esterhuizen

  Vokit dis ek baroneman en ons isnie broers nie eks van nelspruit en die aner bra was van bloem . ons het na jack parrow se show net besluit op poes zef dronk te raak sonder enige geld die rede hoekom ons so vuil was is omdat ons dirtangels by die atm gemaak het vir dop of donasies , en daai nat vleke wel vokit kan enigeiets gewees het Ek was so Dronk ek sou my piel uitgehaal het om te kmakop daai stadium . Oppikopie was en is nie net n jol nie Dis n Leefstyl , Vrede

 6. Justin Barnard

  Ek onthou daai dag nog soos gister, toe my neef (Jason a.k.a. rooi skinny jean) my gemoer het oppi nees, want hy wil saam met die tjip en dip tannie in haar tent gaan slaap… good-times… ZEF SOOOOOO FRE$!!!

 7. Dirk Diggler Diktros

  Jason, jy kom oor as n ware solid rolmodel.  Nie net vir wat jy doen nie, maar ook jou oorspronklike besigheid en selfbemagtiging van die Taal.  Duidelik laat jy jou nie afsit deur Afrikaans = voorvereiste vir zefgeit nie.  Kap so aan broer. Wenk vir Oppi nr XXV (dink ek?), Hou jou ding uit gate uit en jou gat uit dinge uit.  Geur hierdie jaar is Hepatitis C en sy is n teef en sy vat nie kak nie, en jy ken die res van die beserings wat met die sports daar gemoed gaan.  Nie net babelaas nie.  Broederlike gemoedsgroete, DDD 

Gooi Comment