Poeslisie – you are not above the law

In Park soos 'n poes deur griffinRek jou bek

Hey Griff,

Een van my kollega’s het hierdie foto vir my gestuur. Ek is nie seker of hy al op die site was nie, maar ek dink dit is fokken classic! Ek het ongelukkig geen besonderhede oor presieswie, waar of wanneer dit afgeneem is nie. Maar punte vir die bra wat die ballas gehad het om hierdie varkvoertuig te clamp…iemand moet vir hom ‘n brannas koop.

Stoksywe site by the way!

Oom Larry


Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 53 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,112 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPoeslisie – you are not above the law

Gooi Comment