Die Antwoord skud dik by Tings 6 Augustus

In Die Antwoord deur griffin

Allie bobbejaantjies, klap julle handjies, want Die Antwoord is in P-Town volgende week by Tings & Times. Vir dertig skille kan jy Die Antwoord, The Wedding DJ’s en DJ Solarize kom uitcheck. Vat sommer die Vrydag ook af, want dit gaan kak rof wees.

Maak maar vroegtydig seker jy kry plek, want laaskeer was Tings voller as Paris Hilton se keel na ‘n kopkou. Hieso is vir julle ‘n oulike flyertjie. Print hom sommer poster-size uit en plak hom teen jou kamer se deur. Ons Russian model in die foto is 100% OK daarmee. Die bok wou nie comment nie:

Clieck HIESO vir die event se details op Vleiskoek.

Hierdie post is 776 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,079 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie Antwoord skud dik by Tings 6 Augustus