Dirk Prinsloo is 'n dom tietkop …

In Zefgatte in die nuus deur griffin

Sondag, sorry ouens, maar julle is ook ‘n tietkopp. Julle wonder nog of Dirk Prinsloo in Oz “spiere bou” terwyl hy actually klaar in die tjoekie sit. Hieso is vir julle ‘n tip – as julle fumble op die internet kan julle dit regmaak, hoor. Lekker ‘n klomp koerante met julle spekulasie wat die kakhuis miskak die wêreld instuur. Eish ouens. Rapport (wat toevallig ook op Sondae uitkom) berig: “Hy is laat Vrydagmiddag ná ’n bisarre bankroof-poging in ’n dorpie in Belo-Rusland in hegtenis geneem”. Julle check? Laat Vrydagmiddig. Vrydag. Wanneer slaan Rapport die strate? Sondag. Waneer slaan Sondag die rakke? Ironies, ook Sondag. Kan mens foute regmaak op koerante wat reeds in mense se huise lê? Hell no! Kan mens dit egter op die internet regmaak? Fuck yes!

En Dirk Prinsloo – jy fokken fail op soveel levels, jou idiotiese kakkert van ‘n verskoning vir ‘n mens.

1) Hierdie foto wat jy vir die pers gestuur het byvoorbeeld. What the fuck? Jy sit op ‘n perd sonder ‘n hemp. ‘n Kindermolesteerder sit op ‘n perd sonder ‘n hemp. (Ja, die perd het ook nie ‘n hemp aan nie, jou siek fok). Ons hoef nie verder hier uit te brei nie.


2) Jy het heeltyd die press ge-taunt en almal vertel hoe fokken slim jy is en hoe dom die polisie en die res van die wêreld is. Mens doen nie dit nie. Uh-uh. Veral nie as mens hierdie opsomminkie van jou lees hieso nie.

3) Jy het probeer om ‘n bank in Rusland van alles plekke te beroof. Rusland dude! Fokken Rusland!

4) Jou wapenkeuse vir die roof? ‘n Mes en ‘n plastic toygun. I mean come the fuck on man! Wat het jy verwag, dat kassiere hulleself dood sou lag en jy dan al die zak kon zik? Jy het sekerlik lank genoeg in SA gebly om te weet hoe shit afgepull word. Jy is ‘n vernedering even vir SA se kapers en rowers.

5) Nog ‘n Darwin punt vir jou omdat jy jou Suid-Afrikaanse paspoort aan jou gehad het. Nice een, ou.

‘n Mens kan aangaan en aangaan met die lys, maar ek skiem dis heel obvious dat jy ‘n total fokken moroon is.

God forbid jy moet jou vonnis uitdien in ‘n SA tronk, want wat dan sal volg sal ‘n TV program wees, ‘n Huisgenoot interview, ‘n boek of (sidder) ‘n CD met Afrikaanse stamp treffers op – shit wat mense sal opvreet vir soetkoek, wnat Afrikaanse mense like nou maar onetime van absolute kak koop.

Mag jy vergete vrot in Rusland and good riddance to bad kak.

Hierdie post is 455 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,788 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDirk Prinsloo is 'n dom tietkop …