Floyd Shivambu is ‘n dom poes

In Zefgatte in die nuus deur griffin

Floyd Shivambu van die ANC youth league is ‘n dom poes.

Wat bedoel ek as ek sê iemand is ‘n dom poes? Ek bedoel jy is ‘n dom poes. ‘n Poes wat dom is. As jy nie weet wat die betekenis van ‘n dom poes is nie, weet jy nie wat die betekenis van ‘n dom poes is nie.

Bedoel ek jy is die vroulike skaamdeel andersins oor die algemeen meer bekend as ‘n vagina wat geheel en al verstandelik vertraag is sonder enige billike redenasievermoëns of bes moontlik oor die redenasievermoëns van ‘n 5 jarige beskik?

Nee, jy luister nie. Nee, dis nie wat ek sê nie. Ek sê jy is ‘n dom poes. ‘n Dom poes is ‘n dom poes. Dis wat ek sê.

Catch my drift?

Luiser na hierdie kak redenasie. O my jirretjie god:

Hierdie post is 330 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,154,328 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinFloyd Shivambu is ‘n dom poes