Brooklyn Mall ou parkeer soos sy hol.

In Park soos 'n poes deur griffin1 Eiertjies

Meneer Doenbaar (‘n soutie) stuur vir my hierdie hartseer briefie in sy mooiste Afrikaans:

Hi Griff,

Ek ry daar in by Brooklyn Mall op Vrydag, 1st Mei – lekker vakansie dag, lekker propvol winkelsentrum. Lekker geen-parkering. Ek’s net op soek na ‘n goeie broek wat ek by ‘n troue later die dag kan dra. (te veel powerslides, jy sien)
To sien ek hierdie poes. En dit laat my dink aan dai Antwoord song – die een met die vloek woorde.

My version:

Hy’s ryk soos ‘n poes so hy dink soos ‘n poes, parkeer soos ‘n poes want hy stink soos ‘n poes.

Ryk fokker – wie die fok dink jy is jy? Gee die ou in ‘n klein tjorrie bietjie kans om teen jou merc vas te ry, seblief.

Doenbaar.

Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 91 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,198,329 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBrooklyn Mall ou parkeer soos sy hol.

Comments

 1. Martin

  Die ou het gedoen wat ek sou doen want daar is nie n lyn om aan te dui hoeveel karre nie, my Lorrie is groot so ek het al duisende rande spandeer aan Dent Fix…. want ouens voel Fokol vir jou goed waarvoor jy kliphard werk.

Gooi Comment