Ek dink steeds hulle moet uitgehaal word!

In Fokken Zef Videos deur griffinRek jou bek

Hierdie is wel in 2002 gedoen, maar danksy vrind Perdman moes ek hierdie nagmerrie weer van voor af oor hê, en ek gaan dit nie weer alleen doen nie, so kry vir julle!

Ek weet julle watkykertjies daar in V-town en innie Moot besit die hele collection van Celine Dion se kak musiek, en dis fine, maar moenie dat ons ‘n copy van hierdie song in jou collection kry nie!

Ek was nog nooit ‘n fan van Celine Dion nie. Dink nog altyd sy lyk heeltemal teveel soos Michael Schumacher, en ek like hom minder as kool op brood!

Toe Anastacia haar gat op Mtv begin swaai so saam met die millenium se draai het ek nogal geskiem sy is lekker eye-candy. Maar na hierdie spektakel saam Michael Schumacher se secret sussie (aka Celine) is sy net so tos!! Ek hoop die volgende keer as ek die twee sien is dit onner ‘n bus!!

Hier is die REAL DEAL! Die original. Die One and fokken ONLY!

Hierdie post is 30 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,688 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinEk dink steeds hulle moet uitgehaal word!

Comments

 1. Liam

  Fokweet…ek sal my ou skool bus gan steel om te sorg dat daai twee divas met hulle power ballad onder dit beland!

 2. Trespassa

  Swak, Swak, Swak! Hulle koppe moet rol! Volgende oop die hitlist is die record execs wat die regte verkoop het aan daai twee merries!

 3. Die Regte Pappa

  Jammer om te hoor. Dit maak nou alles sin, want ek dink die Omie by die kerk het gese toe ek 10 was: "AC/DC staan vir – After Christ/ Dion Comes".

 4. beespelvis

  Ek was in australia laas jaar junie en toe het hulle die song op die radio gespeel.dit was op vir so 30s toe stop die dj fit en se dis is die grootste klomp kak in die wereld en hulle moet altwee verbrand word deur AC/DC op die verhoog.ek dink dis fokken reg so hulle is totale retarts.los die ordentlike musiek uit hulle het genoeg van hulle eie kak om op te fok.

Gooi Comment