Die Antwoord se nuwe trax, vars gepomp uit die slymkonyn

In Die Antwoord deur griffin4 Eiertjies

Hoezit marabse,

Ons het sopas die twee nuutse tunes van Die Antwoord in onse posbussies gekry, so ons gooi hulle sommer onetime hieso. Twee fresh nuwe rape rave futuristic tunes genaamd Scopie asook I Don’t Need You.

Skud jou boude skud-skud jou boude! (right click en save as/save target as, vir die Corci’s)

Scopie.mp3

I Don’t Need You.mp3

Moenie vergeet van die res van die tunes in Die Antwoord se buitekamertjie hier by Watkykjy nie.

Onhou ook die moerse befokte gig hierie Vrydag, 1 Mei in Skelmbos by die Klein Libertas as jy in die area is. Die Antwoord en The Wedding DJ’s (WKJ se ander twee bra’s) gaan groot gaan. Die gig by Purple Turtle was blykbaar poeslekker gewees. Later hierie maand kom almal af om ons hier in Gauteng ook bietjie te laat holskud.

Hierdie post is 175 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,828 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Antwoord se nuwe trax, vars gepomp uit die slymkonyn

Comments

 1. 1Earth

  Scopie is kief, jou vokken vuil bek en als. Hoe's daai vir Die Taal aan die gang hou!? My ma sal natuurlik nie approve nie.

  Dit laat my dink aan daai clubs in Patpong in Bangkok waar hulle doos swaai en sing "I've got what you want" – ek is seker die song sal goed verkoop daar.

  Maar "I don't need you" dink ek nie verstaan ek nie – amper half erenstig – wat is dit – Afrikaanse Kwaito?

  Doen so voort!

 2. Anonymous

  dink "I don't need you" gaan oor ondersteuners wat te doosgetik is om te help skouerwiel in donkertye of eens helderheid te begryp. moet tog nie nie jou poep soos 'n thunder laat roll nie 😉

 3. Herman

  Nou net terug vanaf Die antwoord show in stellenbosch. Baie meer verwag. Stel dit so: Ek het geweet dit gaan kak wees (maar funny ten minste), daarom het ek n hele paar shots jager en stroh geneem (om in die vibe te kom). Ek was reg vir die storie.

  Kom daar aan "die man" vra my R40. Ek weet op die ou poster (wat ek gesien het) staan R30. Soos hier: http://www.watkykjy.co.za/uploaded_images/VOLUME-2-interweb-flyer-731666.jpg maar ja. Resessie fokkit. Agreed. R40. Fok jou.

  Springkasteel was awesome fokken honderd.

  Eerste DJ ding. En ek bedoel ding. Soos wat de fok is jy? Alien my bra? Jyt voel griep en vark griep opgedoen op die selfde tyd. sorry jou dj style suck. My winamp op windows 95 speel beter tunes.

  2de was die antwoord. Goed begin. Maar jirre. Yolindi met n backtrack. Ne? Dan tune julle vir steve? Meanwhile is julle shine fokken 4. Backtracks is cool as jy 11 jaar oud is. Ninja weet ten minste wat hy doen. Well done. Maar respek verloor met die rave kak. En ninja dis Chopper Charlie nie "Charlie Chopper" nie.
  Jack Parow was die funny waarna ek gesoek het. Maar was net op stage vir 2 songs.
  Selfs ek ken al doosdronk se woorde. Hoe kan julle manne dit vergeet. Swak spel.

  Die crowd was anyway ook 2/3 hoerskool leerlinge. Dit maak dan s'n dat julle so applaud geword het ne? Fokkers. Eks nou bietjie te oud hiervoor

  Die "papsak" was bokswyn (dooswyn). dit tel nie. Ek het daarvan gedrink die middag. Dis kak wyn in n boks. Losers. Maar net soos papsak gee dit jou spuitjies. So 50% op jou rapport daarso

  Wedding DJ's. As ek reg is… En ek is. Was "Charlie Chopper" en Super deluxe die ouens agter potkak (podcast) 1 en 2. Ek het dit verwag. maar ja… Julle het steeds my respek. Nice.

  Ek is n metalhead en stem saam met Francois Breytenbach Blom. My antwoord is ook rap en hiphop is crap. Eks te oud vir die kak. (hoerskool kinners "natuurlik" nie)

  Dis my opinie.
  Ek is jammer as ek teleurgesteld, dronk, en koud voorkom, maar ek is en dis hoe dit uitkom.

 4. griffin

  Herman, jy is reg. Jy is besig om oud te raak. Chopper het my nou net uit Bloem uit gebel waar hulle vanaand die volgende gig het. Hy reken Skelmbos was poescool gewees en mense het dit stukkend gelike. Die flyer tune R40 vir Skelmbos. Kyk mooi.

Gooi Comment