Pick ‘n Pay, pik by seblief.

In Gorrel kakpraat deur griffin

Check, ek het nog nooit juis ‘n probleem met julle nie, Pick ‘n Pay. Oom Raymond is al ewig aan die baklei vir die man op straat en warra-warra, maar kom so bietjie by samblief man.

Julle bacon cherry sosaties is fokken lekker, maar dis fokken lekker blaaint ook. Sit asseblief die cherries tusses die bacon en nie op die fokken punte nie. Dit fok elke keer af, maak nie saak hoe versigtig en nugter mens braai nie. Nee fok man, help bietjie uit. ‘n Man is moeg na werk en wil partykeer vinnig braai en nie met issues sit nie. Ek sal even R5 meer betaal. Sit net die fokken cherries waar dit hoort, nie soos ‘n fokken dressing vir mooigeid aan die kante nie. Jirre man. Kokkenodge bietjie hierie fokop:

Hierdie post is 66 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,039 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPick ‘n Pay, pik by seblief.