Nuwe magazine – fokWeg!

In Spec-takel deur griffinRek jou bek

Hierdie post is 87 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,452,938 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNuwe magazine – fokWeg!

Comments

 1. Johnboy

  Pis kewl…. ek soek die eerste uitgawe.. wa koop ek dit?

 2. Frikkie Freakshin

  Fok Johnboy, jy is moer opgewonde oor die tydskrif, ek sal jou vertel waar jy dit kan kry as jy weer vra, maar mooier.. Het jy nog daai moerse pers kol op jou wang van die Waltons se dae?

 3. Frikkie Freakshin

  Sorry man, ek het nie bedoel om jou so vroeg in die oggend af te pis nie. maar jy het my nou darem lekker terug gekry, shoe…

 4. Johnboy

  hehe…. tune ek jou woes… jys vergewe, maar net as jy mooi vra!!!

 5. Johnboy

  lmga. dis fokken snaaks hoe vinnig mense geintimideer word. Mnr Freakshin… die morele les is dat jy moet fokus op die artikel en nie my nie… jy het duidelik nie die intellek om my aan t vat ni… so gaan join daai kakpraat boks van watkykjy en begin oefen… jy het die bitter nodig anders gaan jou kinders eendag vir jou ore aan sit !!!!!!!!!!

 6. Frikkie Freakshin

  Fok, maar jy's huilerig, het jy vier dae gevat om met die comment op te kom of tik jy net fokken stadig? Nou vra ek jou oor jou volgende stelling:"die morele les is dat jy moet fokus op die artikel en nie my nie… ". I rest my case your honour, die ou is 'n poes.

 7. Johnboy

  Ek sou ook eerder gaan rus het, jy het nie 'n case nie!!!!!!!!

Gooi Comment