Man braak amper pizza oor pak parking

In Park soos 'n poes deur griffinRek jou bek

Wanneer: Nou Saterdag wat verby is
Ingestuur deur: Marco
Waar: Elarduspark

Ek staan vanaand by Elarduspark, Pretoria, so 19:00 se kant en wag vir my pizza. Jy sal nie glo hoeveel dose daar buite nie kan parkeer nie. Dis amper elke 3de doos. Voordat ek gery het, het ek besluit om 1 van die dose te vang. Ek gaan 1 naweek ‘n kakhuis lot flyers print en ‘n Saterdag se pret hê daar.


Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 37 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,196,174 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMan braak amper pizza oor pak parking

Gooi Comment