Waddefok, DSTV?

In Kak companies deur griffin4 Eiertjies

Julle electronic menus is fokken deurmekaarder as ‘n ANC rally. Hierdie movie is duidelik “The Butterfly Effect II” en nie “Dana Carvey Squatting…” nie, alhoewel die chick soortvan lyk of sy dalk mag squat in hierdie scene. Maar alas, haar naam is nie Dana nie.

Dis seker die derde aand in ‘n ry dat julle menu gefok is en ek die Dish magazine moet nader sleep om te kyk wat aangaan.

Wat is fout? Hang julle dalk by Cope meetings uit vergeet dan laat die aand om julle huiswerk te doen? Kom nou, man. Werk bietjie saam. Julle begin nou soos 1023 te werk waar mens die telefoonboek moet raadpleeg na die tyd. Dit werk nie so nie.

Click op die pic as jy brille dra:

Hierdie post is 107 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,350,866 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWaddefok, DSTV?

Comments

 1. Anonymous

  Daar is so 'n scene in The Butterfly Effect 2, ek's nie seker of daardie die akteurs is nie, maar ek het al daai fliek gekyk en ek onthou die ou het haar in die badkamer gevat soos 'n matroos wat 6 maande op see wat met 'n geweldige pielstyf

 2. Anonymous

  Daar is so 'n scene in The Butterfly Effect 2, ek's nie seker of daardie die akteurs is nie, maar ek het al daai fliek gekyk en ek onthou die ou het haar in die badkamer gevat soos 'n matroos wat 6 maande op see wat met 'n geweldige pielstyf

 3. Anonymous

  Griff ou bra, is 00:04 nie al verby ordintelike mense se slapiestyd nie?

  Ons soek mos jou vars & vrolik sodat jy allerhande kak kan uitdink om ons mee te amuseer 😉

  ChristoSlang

Gooi Comment