Moeg vir mense wat soos dose parkeer? Vertel hulle.

In Spec-takel deur griffin

Ek is gatvol daarvoor om op ‘n Saterdag by ‘n besige shopping centre op oop parkings af te kom, net om uit te vind dat een of ander kont sy double cab bakkie, BMW of reeds gestampte Toyota Taz skeef oor die lyne parkeer het sodat daar beswaarlik plek vir ‘n motorbike is, vergeet van ‘n normale size kar. Want jy was haastig sodat jy nie die advertensies mis wat voor Ice Age III wys nie, wat beteken dat jou kar meer as een mens die fok in gaan maak vir die volgende 3 ure. Kan jy nie fokken parkeer nie? Is dit so moeilik om 10 sekondes van jou tyd te gebruik om jou kar een keer te reverse en reguit tussen die bliksemse lyne te stop? Fok jou!

As daar van julle watkykertjies is wat op sulke konte afkom, neem ‘n foto van hoe die poes parkeer en sommer sy nommer plaat ook. As jy gelukkig is, sommer sy gesig langs sy kar sodat ek die woord “POES” oor sy voorkop kan plak en op WKJ kan sit.

Hier is solank ‘n briefie om uit te print en in die doos se wipers te los. Print sommer 20 copies uit en hou dit in jou cubbyhole, want die idiote is blerrie orals. Ek sal sodra ons begin feedback kry sommer ‘n permanente nes uitskrop hier op WKJ vir die motherfuckers.

Hierdie post is 454 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,142,078 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinMoeg vir mense wat soos dose parkeer? Vertel hulle.