Klein stuk kak

In Snotstories deur griffinRek jou bek

Gisteraand gaan vang ek en die goose toe mos ‘n fliek. Fokken mos. So previews rol en wie maak sy opwagting? My pet hate. Daai fokken rotgedoente van die Ice Age flieks. Jy weet, daai stupitte acorn wat sy acorn jaag die hele tyd. Dan gaan sy oë so groot en hy freak uit, gewoonlik omdat hy gaan val – of sneeu op hom gaan val.

Om my bars die ooms, tannies en jonger garde uit van die lag. Bwaaahhahahahaha! Die eekhoring… laat sy neut val… oë is so groot… hy LAAT sy NEUT val… hahahaha…hhh…. sy neut… val so… (stik aan Slush Puppie)

Goeie fok mense. Dit gaan elke keer gebeur. Die klein oulike furball gaan nooit vir lank aan sy neut vasklou nie. Hy gaan dit verloor. Hy gaan val. Sneeu gaan op hom val. Sy oë gaan groot word. Ad infinitum. Waar de fok is die supreza?

Maar wag Chopper, daar is wel ‘n trick in die box. Hulle gee vir die annoying klein kak ‘n girl in die nuwe sequence! Natuurlik. Want al wat ons nog nodig het na drie kak Ice Age movies is ‘n meisie vir ou Poesneus die Rot. Aaaaaaa cute!

Nogal baie soos ‘n ander animated annoyance wat ook ‘n girl gekry het net toe mens dink dit kan nie enigsins erger word nie. (Lekker Bryan Habana – “I like the way you moooove!” Lekker conga line! Whoo-hoo!)

Hoekom sou dit wees dat grootmense so skater vir dieselfde simpel series of events – elke keer? Dis asof dit moerse snaaks moet wees omdat die dingetjie so oulik en ‘n diertjie en animated is. “Kyk mamma, hy’s so fraai en 3D en sy oë is so groot. Hahaha. Kyk sy vroutjie! Kyk, kyk!”

Fokken get over it.

Hierdie post is 191 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,244 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKlein stuk kak

Comments

 1. Anonymous

  Die ding is… "Scrat" die muishond het 'n permanente wortel in sy hol…
  dis die fuctup uitdrukking op sy oe/houding

 2. Maaskaas

  hahaha jy het n probleem man… die rotneus gedoentes is brilliant! mense soek escapism – semi-blurred lines tussen reality en actuality. so ver removed en so naby – praat en maak kak soos ons mense, maar is nie. die fact dat hulle twee groot voortande nog steeds in plek is…wel wat se jy?

 3. besemstok

  Dude kry n lewe… As scrat jo dan so vreeslik pla, en as di vorige ice age v jo so uiters kak was vir wat gan kyk jy di nuwe een?! Almal is ni so sad soos jy ni! en almal soek ni fout met als en almal ni… Jys sad en pateties ou!

 4. griffin

  Besemstok, jy like seker Afrikaanse musiek ook stukkend (wat net so kak soos Ice Age is). Het jy maybe daaraan gedink dat Chopper dalk die fliek saam 'n klein nefie of niggie moes gaan kyk het?

  Parykeer entertain mens kinders en sluk die kak wat daarmee gepaard gaan even as mens dit nie like nie.

  Aan die anderkant kry mens mense soos jy wat maklik ge-entertain word deur bv kak grappe, Garfield Cartoons, reality TV, Noot Vir Noot, alles op SABC, poepe en Ice Age. Jy lag seker lekker elke keer as daai stuk kak die akker laat val het. So uit jou maag uit. Dan spat jou popcorn. So op die kinders om jou.

 5. Anonymous

  Fantanties, iemand voel dieselfde as ek!!! Ek haat daai fokken Vodacaom Meerkat. As ek hom in die straat kry, ruk ek sy kop af en kak in sy keelgat. Sodat sy asem stink.

 6. Anonymous

  Mo die Meerkat is 'n aardspoes, maar gelukkig het ek gehoor by die hoof van Vodacom se bemarking span dat hy sy laaste kwaad gesaai het. As hulle nou net daai poeslike "Waars jou blou trui" bord net duskant John Vorster oppad snorstad toe kan afhaal…

Gooi Comment