Donderdag se kak grap

In Grapgat deur griffin3 Eiertjies

Die klein dogtertjie kniel langs haar bedjie toe haar mamma sê sy moet haar gebedjie
wat sy geleer het opsê.
“Liewe Jesus, seën die seuntjies en seën die dogtertjies en elke fokken hasie.”

“Haai nee” sê mamma, dis “elke volk en nasie”!

Hierdie post is 106 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,248,333 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDonderdag se kak grap

Comments

 1. Anonymous

  Jis ma jule prt d grootste klmp twak ma ek like jule…x n dom kaapse hotnot wat ok try wit wies ma sukkel erger as pieter de villiers om bok afrigter te wies…ai d blerrie hotnots!…dis hkm ek ma teologie swot met d hoop om seke messias te word vi d vervalle kleurlinge…

 2. Anonymous

  Jis ma jule prt d grootste klmp twak ma ek like jule…x n dom kaapse hotnot wat ok try wit wies ma sukkel erger as pieter de villiers om bok afrigter te wies…ai d blerrie hotnots!…dis hkm ek ma teologie swot met d hoop om seke messias te word vi d vervalle kleurlinge…

 3. Anonymous

  Jis ma jule prt d grootste klmp twak ma ek like jule…x n dom kaapse hotnot wat ok try wit wies ma sukkel erger as pieter de villiers om bok afrigter te wies…ai d blerrie hotnots!…dis hkm ek ma teologie swot met d hoop om seke messias te word vi d vervalle kleurlinge…

Gooi Comment