Ja? Skiem jy kan??

In Skakels deur griffin11 Eiertjies

Vir die van julle wat soos ek op my gat sit en fokkol beter het om te doen, of as jy voel jy wil jouself en almal in die cubical-kantoor om jou, nou regtig de moer in maak…

Kliek hier en kyk hoe lank kan jy uithou!

Trust me, ek kon nie langer as 7 sekondes uithou nie, en ek is seker daar sal iemand in jou kantoor wees wat jou gaan wil moer as jy dit vir langer as 7 sekondes aan los.

Mail jou screen shot vir bra Griffin as jy skiem jy is ‘n ou wennertjie of as jy like van jouself pynig.

Geen gekroek nie ne!! Die sound moet kak hard wees!

Hierdie post is 84 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,185 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinJa? Skiem jy kan??

Comments

 1. Anonymous

  Liewe fok!!!! een of ander werf-etter het seker die kak gemaak vir mense wat hardlywig is, ek kon byna sewe sekondes hou maar het my bewussyn verloor na 'n skerm my teen die kop gebliksem het. HAHAHAHAHAHA LALALALALALA HAHAHA dose!!!!

 2. Anonymous

  yeah right, ek kon dit maklik vir 50 sekondes uithou – so wat de fok is fout met julle arme oukies… en nee, my breinselle het nie 'n dive gavang of my iq met 2 digits gedrop nie – ek is nogal 'n hoogs intelligente being of some sort, is immers in IT – soos griff, hehehehe, cool vir die VernFind dude. My kids is about so oud soos jy, so approve die bit of nie

 3. Anonymous

  anonymous wat vir 50 sekondes na daai kak kan sit en kyk, hoera vir jou, jy wen 'n helikopter met 'n uitskiet stoel, ek is ook in IT en werk vir 'n bekende maatskapy, dit het fokkol met die feit uit te waai waar jy werk of wat jy doen om na sulke kak te luister nie, maar nou ja almal het hul eie reg op hul opinie, net jammer party pen dit neer.

 4. Anonymous

  ai anoniem… soos hulle se aan elke diertjie sy plesiertjie, of aan elke weirdo sy cartoon show, al gedink dat jou IK dalk nie uit 'n 2 digit nommer bestaan dat hy nie met 2 kan drop nie, ekt nog nooit van iemand gehoor met 'n – ik nie… (did i just type that ou loud?)Liewe land dit het my presies 3 sekondes gevat toe wil ek my ore met geweld afruk… en my oe met stomp lepels verwyder… (hmmm ek dink ekt dalk 'n paar issues)

 5. Poes Snaaks

  God het julle na die ander links gekyk op daai page. Gaan na http://www.robert.mugabe.homo.com toe. Dis poes snaaks. Ek kan nie lalalalalala langer as 15 sekondes hanteer nie. Toe scroll ek a en gaan kyk na die ander links …. seriously volg n bietjie daai pages.

 6. Anonymous

  Netjies, fokken netjies, daai beerkie kap die moves daar in die agtergrond!

 7. Anonymous

  Wel baie fokken dankie! My arme virgin oe!!! Ek is nou scarred for life! Kon net 12 sekondes handle. O, en btw, die ou wat 50 sekondes "maklik kan uithou", die groot helder ding daar buite word die son genoem en nee moet asseblief nie nou uit hardloop en gaan kyk nie, google dit eers, die ding kan jou permanente skade veroorsaak…

 8. shelleyfrank (Londen)

  Ek het dit gemaak to 'n sub-rekord 35 sekondes. Wat se^ dzy nou? Tragies. Triestig. Sad. Never mind, ek is seker dis gedoen in die verre ooste waar smaak en kaksmaak min of meer dieselfde smaak.

 9. Anonymous

  Ek het dit gemaak to 'n sub-rekord 35 sekondes. Wat se^ dzy nou? Tragies. Triestig. Sad. Never mind, ek is seker dis gedoen in die verre ooste waar smaak en kaksmaak min of meer dieselfde smaak.

 10. Anonymous

  Goeie fok Grif, geen wonder hulle beveel aan jy moet nog 'n bier kry nie. Iets met 'n "dubbel" vooraan gaan beter werk vir my.

  50 sekondes anonymous-ek-is-so-fokken-slim?! Ek neem aan as jy jags raak kry jy ook iemand om jou 'n poesklap te gee en dan is jy happy

 11. Anonymous

  Bliksem die goed met a baseball bat. My droom is nie rykdom nie, ek wil net graag vir pink Barney vir 30 sekondes met'n baseball bat bykom. Krieketkolf sal ook doen, amen.

Gooi Comment