Kla by K Lo – Nagmerries oor die Botha’s

In wat krap jou deur griffin

Mitch vra Hulp..

“Griffin het my gewaarsku, ek moes nie, mar ek het. Ekt sy link gevolg na corriebotha.co.za. Eks gekraak, help my…”***************************************

K Lo Antwoord:

Wel Mitch, ek het in dieselfde donnerse gat getrap, jy word gewaarsku maar luister mos fokkol, nes mens die label op pyn medikasie bottels heeltemal ignoreer en die pille sommer afsluk met ‘n bier of brannas.

Nadat ek bietjie mondkatjies gemaak het en vergeet het waar ek my kar geparkeer het, het ek besluit om Corrie te bel en uit te kak, maar na ‘n 10 minute gesprek het ek opgeëindig om sy mobile disco te huur, en ek glo sy speakers se kraguitset van 4000 Watt en ‘n bottel riekielou kan my dalk help om te vergeet wat ek op daai site gesien het, ek sal jou laat weet.

**********
Kla by K Lo: klo[at]watkykjy[dot]co[dot]za

Hierdie post is 231 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,070 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinKla by K Lo – Nagmerries oor die Botha’s